Boka

Isak Huddén

Boka


Nu kan du äntligen anmäla dig till mitt största och roligaste Höstlovsläger hittills.
Förra hösten invigde vi detta koncept och det har nu blivit dags att ta lägren till nästa nivå. Det som blir helt nytt under detta läger är att vi kommer att ha många nya aktiviteter som ni efterfrågat. En ny ressi kommer att finnas på plats under lägret samt en hoppborg mm. Jag har under flera års tid anordnat läger runt om i landet vilket har varit riktigt kul och populärt men inte i närheten av vad detta kommer att bli.

Hösten 2023 anordnar jag Sveriges bästa kickbikeläger någonsin. Är det något jag lärt mig så är det att ett läger är så mycket mer en bara en sak man gör. Det är ett minne för livet där man träffar nya vänner och får prova på att ta eget ansvar och klara sig själv för en stund. Därför vill jag ta detta till nästa nivå och ge deltagarna en upplevelse i särklass.

Vi kommer att bo på en stor lägergård strax utanför Norrköping. Deltagarna kommer att få egna rum med sängar där de bor 2-6st. På anläggningen finns stora naturnära ytor där aktivitet och rörelse kommer att stå i fokus. Vi kommer bygga upp en skatepark inomhus på plats bara för detta läger. Utöver det kommer det finnas studsmattor och massor av andra aktiviteter, så nu är det slut på dammiga gamla gymnastiksalar.

För att göra detta ännu bättre kommer vi med hjälp av buss göra utflykter och besöka olika skateparker. Under lägret kommer vi göra 2st heldags utflykter då vi åker tidigt på morgonen och sedan är tillbaka på eftermiddagen. Som ni hör så blir detta verkligen något helt nytt som aldrig hänt tidigare.

Höstens läger kommer att genomföras den 29 oktober till 1 november. Incheckning sker första dagen 13-14:00 på anläggningen (Verdandi Sjöberga 618 93 Kolmården) och utcheckning sista dagen 11:00. 

Anmäl dig nu direkt genom att skicka ett mejl till [email protected] med ämnet Höstlovsläger.
I meddelandet skriver du deltagarens fullständiga namn, personnummer, eventuella allergier, övrigt vi bör känna till samt namn och kontaktuppgifter till målsman. Tyvärr så är antalet platser begränsade så först till kvarn gäller. 

Kostnaden för lägret är 3000kr/ deltagare inklusive boende, mat/dryck och en upplevelse i särklass. Schema för veckan samt mer information får ni vid bokning.

Har ni frågor? Skicka då ett mejl till [email protected].
Nedan kan ni se en film från vårt sommarläger som bygger på samma koncept som höstlovslägret. 

Hoppas vi ses i sommar, alla är varmt välkomna! 

Ni har väll inte missat att jag kör privatlektioner i kickbike? Detta är något för alla som älskar att åka kickbike och perfekt för dig som vill ta din åkning till nästa nivå. Boka själv eller varför inte ta med en kompis. Vi håller mestadels till i min privata kickbikehall strax utanför Norrköping (Se film nedan).


För bokning och ytligare information mejla [email protected] med ämnet Kickbikelektion. Alla är varmt välkomna, Hoppas jag får chansen att träna med dig.Redo för ett fartfyllt kickbikekalas för dig och dina vänner? Boka Sveriges roligaste kickbikekalas i vikbolandetscooterhall starx utanför Norrköping. Ta chansen att träna med Isak Huddén och testa Sveriges bästa kickbikehall med allt från ramper, till studsmatta och massor av olika kickbikes. För bokning och ytligare information mejla [email protected] med ämnet Kickbikekalas. Jag ser fram emot att skapa det perfekta kalaset för just dig.