Boka

Isak Huddén

Boka

Rivstarta 2023 med fyra dagars action på europas största exstremsportsanläggning The Dome den 2-5 Januari med Isak Huddén.


Här har vi tillgång till allt från studsmattor till en megaramp där man landar säkert i en skumgummipool. Gillar du att köra kickbike och att vara aktiv är detta det perfekta lägret för dig. Veckan kommer att bestå av olika tävlingar, gemensamma aktiviteter men också mycket tid för träning på egenhand. Isak Huddén med övriga ledare kommer finnas på plats dygnet om och hjälpa deltagarna att ta nästa steg i sin åkning.

Tyvärr så är antalet platser begränsat så först till kvarn gäller. Anmäl dig nu direkt genom att skicka ett mejl till 60361@hotmail.se med ämnet Dome Camp.
I meddelandet skriver du deltagarens fullständiga namn, personnummer, eventuella allergier, övrigt vi bör känna till samt namn och kontaktuppgifter till målsman.

Kostnaden för lägret är 3000kr/ deltagare inklusive bonde, mat/dryck och en upplevelse i särklass. Schema för veckan samt mer information får ni vid bokning. Har ni frågor? Skicka då ett mejl till 60361@hotmail.se.


Ni har väll inte missat att jag kör privatlektioner i kickbike? Detta är något för alla som älskar att åka kickbike och perfekt för dig som vill ta din åkning till nästa nivå. Boka själv eller varför inte ta med en kompis. Vi håller mestadels till i min privata kickbikehall strax utanför Norrköping (Se film nedan).


För bokning och ytligare information mejla 60361@hotmail.se med ämnet Kickbikelektion. Alla är varmt välkomna, Hoppas jag får chansen att träna med dig.Redo för ett fartfyllt kickbikekalas för dig och dina vänner? Boka Sveriges roligaste kickbikekalas i vikbolandetscooterhall starx utanför Norrköping. Ta chansen att träna med Isak Huddén och testa Sveriges bästa kickbikehall med allt från ramper, till studsmatta och massor av olika kickbikes. För bokning och ytligare information mejla 60361@hotmail.se med ämnet Kickbikekalas. Jag ser fram emot att skapa det perfekta kalaset för just dig.