Event

Isak Huddén

Event


Prova på dag med show från Talang

Den perfekta uppsättningen för en prova på dag anpassad för nybörjare och förstagångsåkare. Detta är vår mest bokade upplevelse som blivit mycket populär och uppskattad då den är perfekt för att på ett innovativt sätt fånga ungdomars intresse och få dem att komma i rörelse.   

Det blir en fullspäckad dag med kickbikeskola, tävlingar och aktiviteter som passar alla. Prova på kickbike, skateboard eller varför inte testa någon av våra tokiga cyklar. Dagen avslutas med en uppgraderad version av Isak Huddéns framträdande i Talang 2019. Ramperna är lätta att montera och kräver ett hårt underlag som exempelvis asfalt. Uppsättningen består av två böjda ramper som tillsammans skapar en halfpipe och ett ett hopp “Talangrampen” som man kan träna nya tricks på.     


För att kunna genomföra dagen krävs en yta på minst 10 x 6 meter.


För mer information och bokning av upplägget mejla [email protected]Se film från dagen här: Isak voltar med sin kickbike och chockar juryn

Dagsläger med Isak Huddén
Det perfekta upplägget för er som önskar skapa en rolig aktivitet i en befintlig skatepark. De senaste åren har vi rest landet runt och anordnat detta koncept i en rad olika kommuner. Upplägget består av massor av roliga aktiviteter som passar alla åldrar oavsett nivå. Det blir en inehållsrik dag fylld av rörelse, tävlingar samt roliga lekar med målet att ha det så kul som möjligt. Nya vänner och en upplevelse i särklass är bara en del av vad som väntar. Dagen avslutas med en kickbike show som brukar vara mycket uppskattad.    


För mer information och bokning av upplägget mejla [email protected]


Se film från dagen här:
TESTAR SVERIGES STÖRSTA RAMPER! (DAY CAMP I HEBY)

Spektakulär Mega Ramp Show
Det perfekta upplägget för er som önskar skapa en rolig och minnesvärd aktivitet under exempelvis ett event eller en festival. Detta är en actionfylld show som kommer att få hela familjen att tappa andan. Upplägget består av en nervkittlande kickbikeshow i världsklass där våra åkare ständigt tänjer på gränserna med svåra tricks för att underhålla publiken. 

Utöver svåra tricks utmanar våra duktiga åkare varandra i en spännande höjdhoppstävling. Denna show är en riktig publikattraktion som utförs av några av landets bästa åkare. Showen utförs i en mega ramp som består av en startramp, ett hopp och slutligen en uppblåsbar landningsramp.   


Showen är cirka en timme lång och kan genomföras upp till två gånger per dygn.


Ytan som krävs för denna uppsättning är 25 x 6 meter. Montering av uppsättningen är möjlig på alla underlag.
 


För mer information och bokning av upplägget mejla [email protected]


Se film från megaramp showen här: MIN STÖRSTA SHOW! (ISAK HUDDÉN PÅ AUGUSTIFESTEN 2023)

Hyr en hoppborg
Ska det anordnas ett barnkalas, event eller är du bara sugen på att hoppa? Oavsett vilket så passar våran uppblåsbara hoppborg perfekt in här. Denna slottsformade hoppborg kommer med extra saker som en rutschkana och en häftig drake på ovansidan. Hoppborgen är tillverkad i Europa och gjord av de bästa materialen, den följer EUs säkerhetskrav, och är certifierad vilket är viktigt för barns säkerhet. Både små och äldre barn kan ha kul på den. Helt klart en upplevelse för alla! 


Yta som krävs för hoppborgen: 5 x 5 meter.

 

För mer information och bokning av upplägget mejla [email protected]


Se film på hoppborgen här:KÖPER EN HOPPBORG & TESTAR NYNÄSHAMNS SKATEPARK!

Festival PaketetFestival Paketet är den ultimata evenemangsupplevelsen, skräddarsydd för dig som söker en unik och minnesvärd aktivitet. Paketet inkluderar en dynamisk kombination av show och roliga prova på aktiviteter. Dessa aktiviteter är anpassade för att alla ska kunna delta oavsett ålder och tidigare erfarenhet. Detta är ett mångsidigt paket som garanterar spännande aktiviteter och professionella shower i både stora och små ramper. 

Paketet är sammansatt av “Prova på dag med show från Talang” och “Spektakulär mega ramp show”. Dagen börjar med att deltagarna får prova på att åka kickbike, skateboard och tokiga cyklar i våra specialanpassade ramper och senare under dagen så kommer det att anordnas en kickbike skola, roliga tävlingar samt fri åkning med coachning. En uppdaterad version av Isaks Talang-framträdande kommer även äga rum. Det kommer även finnas möjlighet för deltagarna att prova på åkning i mega-rampen vilket brukar vara väldigt uppskattat då det inte finns liknande ramper i Sverige. Därefter, vid bestämd tid så kommer en mega ramp Show att äga rum där några av landets bästa åkare gör sina allra svåraste tricks och kör en höjdhoppstävling. Denna spännande uppvisning engagerar alla från barn till vuxen och är en perfekt publikattraktion vid exempelvis en festival. 

Ytan som krävs för denna uppsättning är 25 x 6 meter för “Megaramp Showen” som går att montera på alla underlag samt en yta på 10 x 6 meter hårt underlag, helst asfalt för “Prova på ramperna”.

 

Dagens uppbyggnad och schema skräddarsys i dialog med kund. 

Se film på festival paketet här: MIN STÖRSTA SHOW! (ISAK HUDDÉN PÅ AUGUSTIFESTEN 2023)