Om oss

Isak Huddén

Om oss

Kort om Isak Huddén AB: Bolaget verkar i att få fler ungdomar i rörelse huvudsakligen i form av extremsport. Kurser, läger samt utbildningsdagar anordnas på beställning men också ideellt runt om i landet. Extremsportsverksamhet bedrivs i egen exklusiv anläggning på Vikbolandet strax utanför Norrköping. Anläggningen är den enda i sitt slag och dit vallfärdar tusentals ungdomar från hela landet. Bolaget bedriver även marknadsföring via sociala medier och filmproduktion.

Isak Huddén AB är en del av Generation Pep
och delar även deras ambition om att alla barn
och unga i Sverige ska ha möjligheten och viljan
att leva ett aktivt och hälsosamt liv. Alla barn har
enligt barnkonventionen rätt till bästa möjliga hälsa.
Detta är något som bolaget ständigt jobbar för.

Bakom bolaget står kickbikeproffset Isak Huddén som under de senaste 10 åren jobbat helhjärtat för att få barn och ungdomar i rörelse och få uppleva den positiva effekten som du får av en kick. Isak Huddén startade år 2020 en enskild firma när han slutfört sin utbildning som ingenjör för att nu på riktigt ta steget och bli Sveriges första heltidsarbetande kickbikeåkare.

Isak Huddén var 2023 nominerad till priset “Årets Östgöte” samt “Årets Nyföretagare i Norrköping” för sitt arbete mot att få fler ungdomar i rörelse. Isak är just nu Sveriges främsta kickbikeåkare efter bland annat sin insats hösten 2021 (SVERIGES BÄSTA KICKBIKEÅKARE 2021) då han slutade som bästa svensk i nordens största tävling. Isak har tidigare varit topp tre i Norden tre gånger trots att tävlingar ej är något han satsar på då allt fokus går till att vara en bra förebild och inspirera barn och ungdomar till rörelse både fysiskt men också via sociala medier. På sociala medier når Isak ut till närmare 90 000 följare som följer hans resa dagligen. Isak är också känd från olika tv program som exempelvis Talang (Isak voltar med sin kickbike och chockar juryn) där han medverkade 2019 och chockar juryn med sina otroliga tricks.

Sammanfattningsvis så är bolaget ensamt i sitt slag och fyller en stor betydelse i ett land där stillasittande idag blivit ett allvarligt samhällsproblem. Vi tror på rörelse och hoppas att ni tror på oss. 

Vårt mål är att få Sveriges ungdomar att hitta till rörelse i en form de själva föredrar.