Vikbolandet

Isak Huddén

Vikbolandet

Om Oss
Varmt välkommen till Sveriges bästa och enda kickbikepark Vikbolandetscooterhall. Vi är en unik inomhuspark som är etablerad i en stor röd lada strax utanför Norrköping på Vikbolandet. Hallen är byggd och konstruerad av Isak Huddén som förverkligat sin dröm och skapat landets första hall anpassad för kickbike. Hos oss är alla varmt välkomna oavsätt vad man åker och vilken nivå man kör på. Vårt mål är att inspirera barn och ungdommar till rörelse och vara en fristad för dem där rörelse alltid står i fokus. Nedan hittar ni information om våra aktiviteter. 

Kommande events
9 december: Dagsläger 11:00-16:00

Öppetider 2023
Från och med den 22/11 måste du förboka ditt besök via mejl till [email protected] senast dagen innan ditt besök. Saknas föranmälningar hålls hallen stängd.
    Hallen är öppen den (2/12: 11-16:00) (16/12: 11-16:00)


Entre för öppetider är 200kr, allternativt kan man köpa ett 10-kort för 1000kr.
(Dessa köps på plats via swish eller kontant)

Adress Gårdsjö 2 61029 Vikbolandet.
 

Den 9 december anordnar vi yttligare ett av våra populära dagsläger. Detta blir en exklusiv upplevelse hos oss med ett begränsat antal platser. Först till kvarn gäller. Testa våra helt nya ramper efter den stora ombyggnationen och passa på att träna nya tricks i sveriges enda kickbikepark med ingen mindre än Isak Huddén. 

Det blir en riktigt rolig dag som passar alla åldrar med målet att ha det så kul som möjligt, nya vänner och en upplevelse i särklass.  Älskar du kickbike och rörelse kommer detta passa dig perfekt. Dagen fylls av olika aktiviteter, tävlingar och nya utmaningar som passar alla nivåer.   

Anmäl dig nu direkt genom att kontakta oss via fliken kontakt med ämnet Day Camp. I meddelandet skriver du deltagarens fullständiga namn samt om deltagaren har några allergier. Priset ligger på 600kr/ deltagare inklusive mat/dryck. Alla är varmt välkomna, hoppas verkligen vi ses! 


Har du frågor? Mejla då [email protected]